• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Tavaly jelentette be partnerségét a Motional, a Hyundai Motor Group és az Aptive közös vállalkozása, valamint az Uber Eats, és nemrég el is indítottak egy kísérleti projektet, amelynek keretében pilóta nélküli autókkal szállítanak élelmiszert. Egyébként az önvezető IONIQ 5 2023-tól már utasokat is fog szállítani a Lyft robottaxiflottájának részeként. 

A tesztprogram a kaliforniai Santa Monicában zajlik, keretében megvizsgálják a fogyasztói reakciókat, a sikeres tesztelés függvényében pedig a jövőben szélesebb körben is kiterjeszthetik a szolgáltatást.

A megrendeléseket szállító Hyundai Ioniq 5 modell több mint 30 érzékelővel van felszerelve a térben való tájékozódáshoz, és gépi tanulási technológia segítségével képzett.

A házhozszállítás folyamatát nagyjából úgy kell elképzelni, mintha házhoz menne a csomagautomata. Az ételt appon keresztül rendelik meg, erről az illetékes kereskedő értesítést kap, és persze akkor is, amikor a „futár” megérkezik a rendelésért. A megrendelt terméket az autó hátsó ülésén elhelyezett speciális rekeszbe teszik be. Ezt követően a jármű elindul a vásárlóhoz, akinek jelzi az Uber Eats alkalmazás, amikor az IONIQ 5 megérkezik hozzá. Az ételek átvétele nem bonyolult, és a „futár” még borravalót sem vár: a vevő az Uber Eats appban kinyitja a Hyundai IONIQ hátsó ajtaját és kiveheti az általa rendelt finomságokat.

2022-05-20
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Prémium berendezések szerelése

  Jó hír a TESLA tulajdonosoknak!
  Már Magyarországon is elérhető az AMPTech
  prémium eszközök beszerelése!

  – Automata csomagtartó nyitó
  – Ajtó behúzó
  – Mozgásérzékelő modul
  – Automata kilincs
  – Elektromos csomagtér nyitó

  A kifejezetten a TESLA számára kifejlesztett AMPTech tuningkomponenseket
  a legszigorúbb szabványok szerint fejlesztették és tesztelték.
  4 év vagy 80 000 km garancia!